نرده شیشه ای

انواع نرده شیشه ای

در گذشته پرکاربردترین مصرف شیشه در پنجره‌های ساختمان بود، اما امروزه با پیشرفت علم و به وجود آمدن شیشه‌های سکوریت که از مقاومت بالایی برخوردار اند، این کاربرد بسیار گسترده تر شده و می‌توان در بخش‌هایی همچون درب شیشه‌ای، پارتیشن‌ها، نرده‌های شیشه‌ای موجود در بالکن، راه پله‌ها و… آن‌ها را مشاهده کرد که نرده شیشه‌ای به دلیل جذابیت بصری در فروشگاه‌ها، هلدینگ‌ها، مجتمع‌ها و اماکن لوکس بیشتر به چشم می‌خورد.

انواع نرده شیشه ای در یاشیل در

نرده شیشه‌ای فیکس پوینت

از دیگر انواع نرده شیشه ای، می‌توان به فیکس پوینت یا نرده شیشه‌ای دکمه‌ای اشاره کرد. در این نرده‌ها که اغلب شاهد استفاده از آن‌ها در راه‌پله‌ها یا تراس هستیم، شیشه‌ها با استفاده از نگهدارنده‌های بسیار کوچکی به شکل دکمه به محل نصب، متصل می‌شوند. نصب نرده‌ شیشه ای فیکس پوینت به این شکل است که سوراخ‌هایی بر روی شیشه و محل نصب ایجاد می‌شود و نگهدارنده‌ها از طریق این سوراخ‌ها، شیشه را به محل نصب اتصال می‌دهند

نرده شیشه ای توکار یا دفنی

در نرده شیشه ای دفنی به صورت کامل پروفیل‌ها و اتصالات داخل کف قرار دارند و قابل مشاهده نیستند. مراحل نصب این نرده طبق دیتیل نرده شیشه ای توکار به صورتی است که پس از آماده سازی کف و زیر سازی ابتدا ناودانی یو شکل داخل کف قرار می‌گیرد، پس از آن پروفیل نگهدارنده شیشه را قرار می‌دهند، نصب شیشه داخل و لاستیک‌های درز گیر داخل پروفیل صورت می‌گیرد و با گوه در جای خود فیکس می‌شود.

انواع نرده شیشه ای
انواع نرده شیشه ای

نرده شیشه‌ای اسپیگات

نرده‌های شیشه‌ای اسپیگوت متداول‌ترین نوع از نرده شیشه‌ای هستند که با نصب پایه نگهدارنده‌ای بر روی کف با ارتفاعی حدود ۲۵ تا ۳۰ سانتی‌متر و قرار گرفتن شیشه سکوریت یا لمینت بر روی این پایه‌ها صورت می‌گیرد. برای مطالعه بیشتر در رابطه با این نرده ها می‌توانید به مطالعه مقاله نرده‌ شیشه‌ای اسپیگات بپردازید.

نرده شیشه ای روکار یا اکسپوز

هندریل شیشه ای اکسپوز یکی از پرکاربردترین انواع هندریل می‌باشد زیرا همانطور که از اسم این مدل نرده شیشه ای پیداست به صورت روکار بوده و قابل رویت می‌باشد و بعد از اتمام کف سازی و نصب سنگ، سرامیک و… نصب و مورد استفاده قرار می‌گیرد. از نرده شیشه ای اکسپوز (روکار) به منظور ایجاد حفاظت در تراس، بالکن، روف گاردن و… استفاده می شود. تراز بودن کف و صاف بودن آن نکته ای ست که در هنگام این مدل جان پناه شیشه ای باید به آن توجه نمود. اگر این مدل نرده را در مکان های نا تراز و غیر صاف نصب کنند، شیشه ها در یک راستا قرار نگرفته و در نتیجه زیبایی مورد نظر معماران را نخواهند داشت.

ضخامت و نوع شیشه ها نرده شیشه ای اکسپوز

ضخامت و نوع شیشه های مناسب برای پروفیل حفاظ شیشه ای روکار بر اساس نوع کاربری انتخاب می شود. در این سیستم امکان نصب شیشه سکوریت تک لایه با حداقل ضخامت 10 یا 12 میلی متر برای محل های کم تردد و کم خطر، یا شیشه های لمینت که از دولایه شیشه سکوریت با ضخامت های 6 یا 8 میلی متر و 1.5 میلی متر طلق PVB بین دو لایه شیشه تشکیل شده در مکان های پر خطر و جان پناه ها، وجود دارد. همچنین می توان هماهنگی بیشتر با دکوراسیون و معماری داخلی و خارجی از شیشه های مختلف مانند شیشه های رنگی، مات و یا ال ای دی دار استفاده نمود.برای استعلام از قیمت انواع نرده شیشه ای با ما تماس بگیرید.

مزایای نرده شیشه ای

1. نمای شفاف

نرده های شیشه ای به شما نمایی شفاف بدون اینکه مانعی در دید شما باشد ارائه می‌دهد. نگهداری آسان نرده ها با یک دستمال به راحتی تمیز می‌شوند! برخلاف سیستم‌های نرده چوبی که هر سال نیاز به رنگ زنی و تعمیر دارد این مشکل برای این سیستم وجود ندارد.

در اماکن تجاری اداری تمیز کردن اجزای مختلف ساختمان به دلیل جنس‌های مصالح ساختمانی سختی‌های فراوانی دارد. اما نرده شیشه ای به دلیل جنس شیشه به کار رفته در آن به سرعت و به راحتی تمیز می‌شود. در مدت عمر این نرده ها هزینه نگهداری از آن‌ها تقریبا صفر می‌باشد.

2. امنیت

با استفاده از جان پناه شیشه ای چه در بیرون در اطراف یک بالکن یا در فضای داخل به عنوان حفاظ یک راه پله، نگرانی از جهت افتادن افراد و نگرانی از حوزه امنیت وجود ندارد. نرده ها از شیشه های سکوریت و لمینت محکم و مقاوم ساخته شده‌اند و نگرانی جهت شکسته شدن شیشه و خراب شدن وجود ندارد.

در اکثر نرده‌ها و حفاظ‌ های موجود وجود قید‌های افقی امکان بالا رفتن کودکان و خطر سقوط را ایجاد می‌کنند. به همین دلیل در ضوابط آتش‌نشانی قوانین جدید ایمنی ساختمان اجرای هر نوع نرده با قید‌های افقی ممنوع شده است. در حالی که در انواع حفاظ شیشه ای بالکن امکان بالا رفتن و خطر سقوط کودکان از این طریق وجود ندارد که یکی از علل استفاده این محصول در بیشتر فروشگاه ها و مجتمع‌های تجاری و محل‌های پر تردد نیز این خاصیت می‌باشد.

طبق ضوابط آتش نشانی حداقل ارتفاع نرده شیشه ای برای ساختمان های مسکونی 110 سانتی متر می باشد که از روی کف مبنای تراس و در صورت داشتن چان پناه با لبه دیگری که نرده روی آن نصب گردیده است و عرض پاخور بیشتر از 7 سانتی متر دارد مبنا از روی سکو و تراز نصب شده محاسبه می گردد.

3. نصب سریع و آسان

یکی از مزیت‌های استفاده از جان پناه شیشه ای سرعت نصب بالای آن است. با استفاده از گیره ها و پروفیل‌های آلومینیومی مناسب می‌توان این سیستم را در کمتر از دو روز پیاده کرد.

در این نرده‌ ها تمامی اتصالات به صورت کامل طراحی شده است و هیچ گونه جوشکاری و رنگ و… در محل پروژه و زمان اجرا انجام نمی‌شود. کلیه قطعات و پایه‌های نگهدارنده توسط اتصالات پیچ و همره به سازه متصل می‌شوند که باعث افزایش سرعت اجرا و همچنین دقت و تمیزی کار تمام شده می‌گردند. برای استعلام از قیمت انواع نرده شیشه ای با ما تماس بگیرید.

4. به صرفه بودن

هزینه نصب و پیاده سازی این سیستم کاملا به صرفه بوده و با توجه به اینکه این سیستم نیازی به تمیز کردن و تعمیر و رنگ شدن در طی سال‌ها ندارد لذا هزینه تمام شده نرده کاملا اقتصادی می‌باشد.

قیمت نرده ها با توجه به نوع قطعات نگهدارنده و ساختار شیشه بسار متفاوت می باشد و از مبلغی در حدود 400 هزار تومان تا یک میلیون و پانصد هزار تومان متغیر می باشد. شیشه های مورد استفاده در نرده های فریم لس به صورت شیشه نشکن دولایه به همراه لمینیت از نوع طلق های PVB می باشد. در صورت وارد آمدن ضربه ای بالاتر از حد توان شیشه و شکست شیشه، شیشه ها فرو نمی ریزد و امینیت لازم را فراهم می کنند.

5. سفارشی سازی

شیشه را به راحتی می‌توان سفارشی کرد و یک عنصر بسیار خلاق می‌باشد. موقع طراحی سیستم نمای خارجی یا داخلی خود می‌توانید از بین انواع مختلف شیشه‌های طرح دار، رنگی، مات و شفاف استفاده کنید.

پس لذا با ترکیب رنگ شیشه و همچنین ترکیب سیستم‌ های مختلف نرده و پایه‌ها و پروفیل‌ های مختلف آن سیستم مورد نظر شما به دست می‌آید. همچنین می‌ توانید از هندریل با طرح‌ های مختلف دایره ای مربعی و مستطیلی با توجه به سلیقه خود انتخاب کنید.

نکات خیلی مهم در استفاده از انواع نرده شیشه ای 

از مهم‌ترین مزیت و کاربری‌های انواع نرده شیشه‌ای ساختمان و یا نرده شیشه‌ای پله حفظ امنیت افراد هست. بنابرین موقع نصب این نوع نرده‌ها حتما دقت خیلی زیادی داشته باشین که توسط یه گروه متخصص و ماهر و با استفاده از متریال با دوام و با کیفیت و مرغوب انجام بشه. علاوه بر این موارد دیگه‌ای تو نصب انواع نرده شیشه‌ای اهمیت زیادی داره که در ادامه با آنها آشنا می‌شیم.

حتما از متریال شیشه با کیفیت بالا و مستحکم استفاده بشه تا احتمال شکستگی به صفر برسه.
از نرده آلومینیومی با کیفیت بالا و با دوام استفاده بشه تا عمر نرده زیاد بشه.
از قاب و ستون‌های مرغوب استفاده بشه. تا موقع قرارگرفتن در مقابل آفتاب و آب دچار آسیب و تغییر رنگ نشه.
ارتفاع نرده نبایستی از 110 سانتی‌متر کمتر باشه.
ضخامت شیشه نرده بایستی حداقل 12 میلی‌متر باشه.
 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×