در دنیای امروزه گسترش تکنولوژی و نفوذ آن به همه بخشهای زندگی باعث شده است که حتی کوچکترین کارهایی که انجام میدهیم به راحتی آب خوردن انجام شود. یکی از این موارد باز و بسته کردن درب است که از حدود دهه 60 میلادی در آمریکا با جایگزین شدن درب اتوماتیک به جای دربهای قدیمی کار را برای افراد آسان کرده است. چند سالی هم میشود که استفاده از این نوع دربها در ایران رواج پیدا کرده است.
استفاده از درب اتوماتیک به خصوص در اماکن عمومی به یکی از ملزومات ساختمانها تبدیل شده است. علاوه بر اماکن پرتردد استفاده از دربهای اتوماتیک برای ساختمانهای مسکونی نیز روز به روز در حال افزایش است. به همین دلیل ما قصد داریم در این مقاله به طور کامل شما را در زمینه خرید درب اتوماتیک راهنمایی کنیم.
انواع درب اتوماتیک
درب اتوماتیک اسلایدینگ Sliding
تیپ وزن سبک :
حداکثر وزن لنگه درب متحرک:
تک لنگه – ۱۰۰ کیلوگرم و دو لنگه = ۱۸۰ کیلوگرم
– حداکثر عرض دهانه: ۴۴۵ سانتی متر – قابلیت نصب باطری Back-up و قفل الکترومکانیکی – قابل استفاده در مکان های با تردد متوسط روزانه
تیپ وزن سنگین:
– حداکثر وزن لنگه درب متحرک
تک لنگه = ۱۲۰ کیلوگرم و دو لنگه = ۲۴۰ کیلوگرم
حداکثر عرض دهانه: ۶۶۰ سانتی متر – قابلیت نصب باطري Back-up و قفل الکترومکانیکی – تردد روزانه: نامحدود
درب اتوماتیک تلسکوپی
حداکثر وزن لنگه درب متحرک: دو لنگه = ۲۰۰ کیلوگرم و چهار لنگه = ۲۶۰ کیلوگرم – حداکثر عرض دهانه ۶۶۰ سانتی متر
قابلیت نصب باطری Back-up و قفل الکترومکانیکی – تردد روزانه: نامحدود
درب اتوماتیک گرد (منحنی) Curve
حداکثر وزن لنگه درب متحرک: دو لنگه = ۲۰۰ کیلوگرم – طـول کـمـان ایـراتـور حـداقل = ۲۷۰ سانتی متر و حداکثر = ۶۰۰ سانتی متر
قابلیت نصب باطری Back-up و قفل الکترومکانیکی – تردد روزانه: نامحدود
حداکثر قطر اپراتور = * ۴۰ سانتی متر
درب اتوماتیک گردان Revolve
حداکثر قطر اپراتور : 400 سانتی متر
حـداقل ارتفاع نصب اپراتور = ۲0۰ سانتی
قابلیت نصب باطری Back-up و قفل الکترومکانیکی – تردد روزانه: نامحدود
درب اتوماتیک لولایی Swing
حداکثر وزن لنگه درب متحرک: ۱۵۰ کیلوگرم
حداکثر عرض دهانه: 15۰ سانتی متر
قابلیت نصب باطری Back-up و قفل الکترومکانیکی – تردد روزانه: نامحدود
درب اتوماتیک اتوبوسی (تاشو) Folding
حداکثر وزن چهار لنگه درب متحرک: ۱۵۰ کیلوگرم
حداکثر عرض دهانه: ۲۰۰ سانتی متر
قابلیت نصب باطری Back-up و قفل الکترومکانیکی
تردد روزانه: نامحدود
نمونه کارهای انواع درب اتوماتیک در یاشیل دُر
معرفی انواع درب اتوماتیک
دربهای اتوماتیک با توجه به اینکه در کجا مورد استفاده قرار میگیرد و همچنین شکل ظاهری و کارکرد آنها به انواع زیر دستهبندی میشوند.
با ما در مجموعه یاشیل در همراه باشید تا به شما مزایا و ویژگیهای انواع درب اتوماتیک برقی و قیمت گذاری آن آشنا شوید.
درب اتوماتیک شیشه ای
این نوع درب اتوماتیک را بیشتر در اماکن تجاری و اداری و یا بیمارستانها استفاده میکنند. البته استفاده از آن در اماکن مسکونی مانند درب ورودی لابی ساختمانها نیز رواج دارد. این نوع درب از یک فریم و یک شیشه سکوریت و مقاوم و موتوری جهت باز و بسته کردن دربها تشکیل شده است.
استفاده از در اتوماتیک شیشه ای علاوه بر آسایش و راحتی که در عبور و مرور برای افراد پدید میآورد، باعث زیباسازی فضا نیز میشود. همچنین جلوگیری از هدر رفت انرژی گرمایی و یا سرمایی داخل محیط یکی از بهترین مزیتهای این نوع دربهاست.
درب اتوماتیک شیشه ای بر اساس نوع فریم و شیشهای که در ساخت آن به کار میرود و همچنین بر اساس نوع کارکرد آن به انواع مختلفی تقسیم میشود. درب شیشه ای اتوماتیک کشویی، درب شیشه ای اتوماتیک تلسکوپی، در اتوماتیک شیشه ای گردان، در اتوماتیک شیشه ای لولایی ، در اتوماتیک زاویه دار(مثلثی) و در اتوماتیک تاشو از انواع در اتوماتیک شیشه ای است. در ادامه توضیح مختصری در مورد هر کدام از این مدلها میدهیم.
درب اتوماتیک کشویی
این مدل یکی از ساده ترین مدلهای در اتوماتیک است و به دلیل همین سادگی و سهولت نصب آن و همچنین زیبایی که دارد استفاده از آن برای اماکن مختلف بسیار رایج است. هر کدام از لت های این درب درون یک ریل به صورت رفت و برگشتی باز و بسته میشود و در قسمت تنظیمات آن سرعت باز و بسته شدن آن قابل تنظیم است.
درب اتوماتیک تلسکوپی
درب اتوماتیک تلسکوپی کارکردی شبیه به درب کشویی اتوماتیک دارد. تنها تفاوتی که این درب دارد این است که این نوع درب اتوماتیک به صورت چهار یا شش لت ساخته میشود و هر لت بر روی لت دیگر و در نهایت بر روی لت ثابت جمع میشود و همین امر باعث میشود که فضای بیشتری بری عبور و مرور فراهم شود. استفاده از این نوع درب برای مکان های که فضای کمی دارند بسیار مناسب است.
درب اتوماتیک گردان
این نوع درب به دلیل شکل خاصی که دارد و همچنین زیبایی که به محیط میبخشد بیشتر در اماکن لوکس مانند لابی هتلها و یا برجهای مسکونی استفاده میشود. این نوع درب یکی از انواع بسیار گران و زیبای دربهای اتوماتیک است. این نوع در اتوماتیک به شکل دو باله، سه باله و یا چهار باله ساخته میشود.
بسته به این که برای چه مکانی میخواهید از این نوع درب اتوماتیک استفاده کنید، میتوانید از یکی از انواع آن استفاده کنید. توجه فرمایید برای مکانهایی که نیاز به فضای بیشتری است بهتر اسن از نوع دو باله آن استفاده کنید. برای مثال در هتلها به دلیل اینکه مسافران معمولا چمدان و وسایل زیادی همراه خود دارد به فضای بیشتری برای عبور و مرور نیاز است و استفاده از درب چهار باله چون که فضای کوچکی برای عبور و مرور دارد، توصیه نمیشود.
محصولات بیشتر: فروش انواع نرده شیشه ای
درب اتوماتیک لولایی
درب اتوماتیک لولایی از نظر ظاهری شبیه به دربهای سنتی است که به صورت دستی باز و بسته میشود. البته این نوع درب به دلیل موتوری که بر روی آن تعبیه شده است به صورت اتوماتیک باز و بسته میشود. از انواع درب اتوماتیک شیشه ای لولایی موجود در بازار میتوان به نوع یک لنگه و دو لنگه اشاره کرد. استفاده از این نوع درب در اماکنی که فضای کافی برای نصب درب کشویی ندارد بسیار مناسب است.
درب اتوماتیک زاویه دار(مثلثی)
شکل ظاهری این نوع درب به گونهای است که در قسمتهای زاویه دار ساختمان تعبیه میشود. مزیت این نوع طراحی برای ساختمانهایی با معماری خاص و یا ساختمانهای کوچکی که فضای کافی برای نصب درب کشویی و یا سایر دربهای اتوماتیک ندارد بسیار زیاد است.
درب اتوماتیک تاشو
برای توصیف این نوع درب اتوماتیک ما از شما میخواهیم که درب اتوبوسها را به یاد بیاورید. درب اتوماتیک تاشو، کارکردی شبیه به دربهای اتوبوس دارد و همین ویژگی که لت ها روی هم تا میشوند برای مکانهایی که فضای کوچکی دارند ولی در عین حال فضای زیادی برای عبور مرور نیاز دارند بسیار کاربردی است.
درب اتوماتیک پارکینگ
نوع دیگری از دربهای اتوماتیک که برای پارکینگ استفاده میشود و علاوه بر زیبایی که به ساختمان میبخشد، امنیت بالایی برای مکان فراهم میکند. این نوع دربها در انواع متفاوتی در بازار وجود دارد که بسته به نیاز هر مکانی میتوانید هر کدام از این دربها را تهیه کنید.
درب پارکینگ اتوماتیک زیر سقفی
این نوع درب پارکینگ طوری طراحی شده است که کل لت درب به صورت یک تکه به مکانی که زیر سقف برای آن تعبیه شده است میرود و بعد از آن به همان شکل پایین میآید و ورودی ساختمان را میبندد. البته لازم به ذکر است که این نوع درب در ایران کاربرد زیادی ندارد و بیشتر جنبه زیبایی دارد.
درب پارکینگ اتوماتیک ریلی
این نوع درب به این صورت طراحی شده است که هر لت درب به کمک نیروی یک موتور و چرخ دنده قوی داخل یک ریل حرکت میکند. از این نوع درب در اماکن مسکونی و اماکن صنعتی استفاده میشود. اگر قصد دارید از این درب برای اماکن صنعتی مانند کارخانه و کارگاه استفاده کنید، به این نکته باید توجه کنید که سایز مورد استفاده از این درب در اماکن صنعتی باید بزرگتر باشد و قدرت موتور آن بیشتر باشد. به همین دلیل قیمت درب ریلی برای اماکن صنعتی بالاتر است.
درب بازویی اتوماتیک پارکینگ
استفاده از این نوع درب پارکینگ بسیار متداول است. باز و بسته شدن این نوع درب به کمک دو اهرم آهنی که در پشت درب قرار میگیرد انجام میشود. البته نکته قابل توجه این است که چون این نوع درب به فضایی برای باز شدن هر لنگه نیاز دارد، مناسب پارکینگهای بزرگ است. بنابراین اگر پارکینگ شما بزرگ است میتوانید از این نوع درب که به صورت دو لنگه و تک لنگه در بازار موجود است استفاده کنید.
در اتوماتیک کرکره ای
کرکره برقی نیز نوعی درب اتوماتیک است. کرکره برقی هم مانند سایر دربهای اتوماتیک که معرفی شد انواع مختلفی دارد. در ادامه مقاله به معرفی انواع کرکره برقی میپردازیم.
کرکره برقی با تیغه آلومینیومی
این نوع کرکره برقی از تیغههایی از جنس آلومینیوم ساخته میشود. تیغه این نوع کرکره اتوماتیک در سایزهای مختلفی از4 سانتی متر تا 12 سانتی متر ساخته میشود. البته نوع پرکاربرد آن سایز 8 سانتی متری است. این نوع کرکره برقی به دلیل مزایای زیادی که دارد از جمله مقاومت و امنیت و طراحی زیبا بسیار پرطرفدار است.
کرکره برقی گالوانیزه
این نوع کرکره برقی از ورق گالوانیزه استفاده میشود. برای تشخیص این نوع کرکره اتوماتیک کافی است که با یک آهنربا آن را تست کنید، اگر آهنربا به تیغه کرکره چسبید نشان دهنده آن است که این کرکره از جنس گالوانیزه است. این نوع کرکره برقی در مقایسه با نوع آلومینیومی آن قیمت کم تری دارد و همینطور کیفیت آن از نوع آلومینیومی پایین تر است. به همین دلیل این نوع کرکره خریداران کمتری دارد.
درب اتوماتیک رول گیتور
این نوع درب اتوماتیک نیز یک نوع کرکره برقی به حساب میآید. تیغه درب اتوماتیک رول گیتور به شکل شفاف طراحی شده است و برای بالا رفتن ضریب امنیت آن از میله های توپور در بین تیغه استفاده میشود. این نوع کرکره برقی برای مکانهایی که نیاز به امنیت بالایی دارند و در عین حال نیاز است که نمای داخل ساختمان معلوم باشد کاربرد دارد. احتمالا این نوع کرکره برقی را جلوی ویترین طلافروشیها دیده اید. به طور کلی این نوع کرکره برقی جذابیت ظاهری بسیار بالایی به مکان میبخشد و در عین حال امنیت بسیار بالایی هم دارد.
محصولات بیشتر: فروش درب اتوماتیک
مزایای استفاده از درب اتوماتیک
به طور قطع شما خواننده گرامی که تا اینجای مقاله با ما همراه بودهاید از مزایای استفاده از درب اتوماتیک مطلع هسید. ولی ما برای آن دسته از عزیزانی که هنوز استفاده از درب و کرکرههای سنتی را ترجیح میدهند، تعدادی از مزایای استفاده از دربهای اتوماتیک را توضیح میدهیم.
- کنترل عبور و مرور افراد در اماکن شلوغ و پرتردد
- جلوگیری از هدر رفت انرژی داخل ساختمان با استفاده از تیغه و شیشههای دو جداره
- جلوگیری از ورود آلودگی محیط بیرون به داخل ساختمان
- کنترل سرایت بیماری از فردی به فرد دیگر به این دلیل که دیگر نیاز به بازکردن درب با دستگیره نیست.
- جلوگیری از سرایت بیماری از محیطهای آلوده مانند بیمارستانها از بخشی به بخش دیگر
- به دلیل طراحیهای شیک، زیبایی خاصی به معماری ساختمان میبخشد.
معایب استفاده از درب هوشمند
تا اینجای مقاله با انواع درب اتوماتیک و موارد استفاده از هر کدام و همچنین مزایای آن آشنا شدید. در این بخش تصمیم داریم معایب استفاده از این نوع دربها را خدمت شما ارائه دهیم تا شما بتوانید با آگاهی کامل از همه جنبههای این نوع درب آن را تهیه کنید.
- نصب درب اتوماتیک هزینه بر است و نیاز به نیروی متخصص دارد.
- دربهای اتوماتیک نیاز به سرویس دوره ای دارد و در حفظ و نگه داری آن باید خیلی دقت شود.
- در صورت قطعی برق دربهای اتوماتیک از کار می افتند و باید به صورت دستی آنها را باز و بسته کرد که این کار با سختیهای خاص خود همراه است. البته در دربهای نسل جدید این مشکل با استفاده از باتری بکاپ رفع شده است.
- به دلیل اینکه نصب درب اتوماتیک نیاز به فضای کافی دارد، در مکانهای کوچک قابل نصب نیست.
در پایان این نکته قابل ذکر است که مزایای این درب بیشتر از معایب آن است و همین امر باعث شده است که هر روزه بر تعداد خریداران درب اتوماتیک برای مکانهای مختلف افزوده شود.
اجزای درب اتوماتیک
آشنایی با اجزای سازنده درب اتوماتیک برای افرادی که به مباحث فنی علاقه مند هستند و همچنین در مواقعی که نیاز به تعمیر درب اتوماتیک است لازم است. ما در این بخش از مقاله به معرفی اجزای سازنده دربهای اتوماتیک میپردازیم.
- موتور الکتریکی یکی از مهمترین اجزای سازنده درب اتوماتیک است و بازو بسته کردن درب را بر عهده دارد. این موتورها انواع مختلفی دارد و بسته به نوع تیغه و قدرتی که برای بازوبسته کردن درب مورد نیاز است یکی از مدلهای سانترال، ساید و یا توبلار مورد نیاز است. برای انتخاب مناسب ترین موتور کرکره برقی باید با یک کارشناس مشورت کنید.
- برد الکترونیک و یا جعبه فرمان درب اتوماتیک یکی دیگر از اجزای مهم دربهای هوشمند است. همه تنظیمات مورد نیاز از این قسمت انجام میشود. جعبه فرمان در برندهای مختلف تولید میشود که یکی از بهترین آنها متعلق به شرکت زیمنس آلمان است.
- چشمی یا سنسور دربهای اتوماتیک یکی دیگر از اجزای آن است که قرار گرفتن افراد بر جلوی درب را به موتور الکترونیکی اعلام میکند.
- ریموت کنترل یکی دیگر از اجزای درب اتوماتیک است که افرادی که وظیفه کنترل باز و بسته کردن درب را دارند باید آن را در اختیار داشته باشند. در گذشته ریموت کنترلها تنها امکان باز و بسته کردن درب را فراهم میکردند اما امروزه آپشنهای بیشتری به ریموت کنترلها اضافه شده است و می توان با کمک آن تنظیمات بیشتری انجام داد.
- منبع تغذیه یکی دیگر از اجزای این نوع دربها است که وظیفه تبدیل ولتاژ 220 ولت برق به ولتاژ مناسب را دارد و همچنین نوسانات برق را تنظیم میکند. همین امر باعث می شود که سلامت موتور درب هوشمند بالا برود.
در این مقاله سعی کردیم که نکات لازم جهت خرید درب اتوماتیک را به ساده ترین شکل ممکن برای شما عزیزان بیان کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با کارشناسان ما در یاشیل در تماس حاصل فرمایید.
محصولات بیشتر: فروش انواع پارتیشن شیشه ای
مناسب ترین درب اتوماتیک برای ما کدام است؟
برای پاسخ به این سوال میبایست به یک سری از عواملی که میتواند بر انتخاب شما تاثیر داشته باشد دقت و توجه لازم را داشته باشید تا بتوانید به درستی درب مناسب ساختمان خود را پیدا کنید به همین خاطر برای فراهم کردن راحتی شما عزیزان چند مورد مهم جهت انتخاب مناسب تر در ادامه ارائه خواهد شد.
موارد قابل توجه برای یافتن درب اتوماتیک مناسب به شرح زیر میباشد:
محل مورد نظر برای نصب: اولین و مهم ترین مورد محل نصب است زیرا نوع درب میتواند با توجه به محل نصب مانند ساختمان تجاری، اداری، بیمارستان، فرودگاه و… متفاوت باشد به همین خاطر بهتر است قبل از خرید محل مورد نظر خود را برای نصب درب برقی مشخص کنید.
میزان تردد: اگر در محلی میزان تردد افراد بسیار زیاد است میبایست از مدلهای کشویی، تاشو و همچنین گردان استفاده کنید اما اگر میزان تردد کم است امکان استفاده از مدلهای دیگر نیز برای شما وجود دارد.
اندازه دهانه ورودی: گفتنی است که اگر اندازه دهانه ورودی کوچک باشد میبایست از مدلهای اتوبوسی و همچنین لولایی استفاده شود تا بتوانید از دهانه ورودی بیشترین استفاده را داشته باشید و تردد افراد را دچار مشکل نکنید.
انواع درب اتوماتیک بدون قاب
درب اتوماتیک دو جداره
یک از انواع درب اتوماتیک فریم لس می توان به نوع دو جداره ی آن اشاره کرد ، درب های شیشه ای دو جداره مقاومت خوبی در برابر تغییرات دمایی و ضربه از خود نشان می دهند و در صورت شکسته شدن به تکه های ریزی تبدیل می شوند که برنده نمی باشد و آسیبی وارد نمی کند.
درب برقی سه جداره
دربهای شیشه ای سه جداره نسبت به نوع دو جداره مقاوم تر و البته گران قیمت تر می باشد ، شیشه های این درب از سه لایه ی مجزا تشکیل شده است که در بین آنها یک گاز مخصوص وجود دارد که عایق خوبی برای درب در برابر صدا و حرارت می باشد.
درب اتومات فریم لس کشویی
در بالا تقسیم بندی درب بدون قاب بر اساس نوع شیشه را بررسی کردیم ، دربهای الکترونیکی بدون قاب بر اساس نحوه ی حرکت نیز تقسیم بندی می شوند.یکی از این مدل ها درب کشویی فریم لس می باشد ، دربهای فریم لس کشویی همانند دربهای برقی اسلایدینگ که دارای فریم دور هستند عمل می کنند و تنها تفاوت آنها مربوط به قاب دور می باشد ، بسیار روان حرکت می کنند و برای محیط هایی که با کمبود فضا مواجه می باشند گزینه ی مناسبتری می باشد.
درب اتومات بدون قاب لولایی
درب بدون قاب لولایی نیز عملکردی مشابه با درب برقی لولایی فریم دار دارد و تفاوت آنها مربوط به قاب دور آن ها می باشد ، درب های لولایی بدون قاب فضای کمتری را اشغال می کنند از این رو برای افرادی که دارای فضای محدودی هستند مناسب می باشد.در مقاله همه چیز در مورد درب اتوماتیک سعی کردیم مطالب مفیدی ارایه کنیم امیدوارم استفاده کرده باشید.
درب اتوماتیک
فروش درب اتوماتیک
فروشنده درب اتوماتیک
ارایه کننده درب اتوماتیک
تامین کننده درب اتوماتیک
بورس درب اتوماتیک
انواع درب اتوماتیک
پخش درب اتوماتیک
پخش کننده درب اتوماتیک
خرید درب اتوماتیک
قیمت درب اتوماتیک
نماینده فروش درب اتوماتیک
نمایندگی چشمی درب اتوماتیک
واردات درب اتوماتیک
وارد کننده درب اتوماتیک