شیشه سکوریت

شیشه سکوریت از جدیدترین انواع شیشه می‌باشد که دارای کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف است. مزیت این نوع شیشه به نسبت شیشه های معمولی، مقاومت آن در برابر ضربه است. مقاومت این نوع شیشه 4 برابر شیشه های معمولی است و دارای انواع مختلفی است که در این مطلب از یاشیل در به طور کامل به آن‌ها می‌پردازیم.

شیشه سکوریت چیست؟

تفاوت اصلی شیشه های سکوریت با شیشه های معمولی در نحوه ساخت آن ها میباشد ، به این ترتیب که شیشه سکوریت را بعد از گرما دادن به سرعت خنک میکنند که در نتیجه باعث ایجاد تفاوت در ساختار آن با شیشه معمولی میشود .
یکی از مهم ترین ویژگی های شیشه های سکوریت در این است که وقتی ضربه شدیدی به این شیشه ها وارد میشود مانند شیشه های معمولی به تکه های بزرگ و ناهموار با لبه های تیز تبدیل نمیشوند ، درواقع این شیشه ها خرد  میشوند و به تکه های ریز با لبه های صاف تبدیل میشوند ، به همین دلیل این شیشه ها در دنیا به شیشه های امن معروف هستند.
شیشه های سکوریت چهار برابر شیشه های معمولی مقاومت دارد (شیشه های معمولی در فشار۶۰۰۰ پاسکال بر اینچ می شکنند که این رقم برای شیشه سکوریت چیزی حدود ۲۴۰۰۰ پاسکال بر اینچ است ) و به دلیل امنیت بیشتر در زمان برخورد ضربه در هنگام شکستن در مکان هایی مثل پنجره های جانبی و عقب در وسایل نقلیه ، درب های ورودی ، محوطه های دوش و وان و …. که درآن امنیت اهمیت بالایی دارد کاربرد دارند.

قیمت شیشه سکوریت

لیست قیمت شیشه سکوریت 1402

لیست قیمت شیشه سکوریت در سال 1402 در مرداد ماه به روز رسانی شد.

نوع شیشهضخامت شیشهقیمت 7روزهقیمت 3 روزهقیمت 1 روزه
شیشه سکوریت فلوت 10 میل600 هزار تومان650 هزار تومان700 هزار تومان
شیشه سکوریت سوپر کلییر10 میل800 هزار تومان600 هزار تومان600 هزار تومان
شیشه سکوریت دودی10 میل850 هزار تومان800 هزار تومان800 هزار تومان
شیشه سکوریت برنز10 میل850هزار تومان850 هزار تومان850 هزار تومان
شیشه سکوریت ساینا10 میل780 هزارتومان850هزار تومان850هزار تومان
شیشه سکوریت فلوت8 میل560 هزار تومان780 هزارتومان780 هزارتومان
شیشه سکوریت سوپر کلییر8 میل600 هزار تومان560 هزار تومان560 هزار تومان
شیشه سکوریت دودی8 میل700هزار تومان600 هزار تومان600 هزار تومان
شیشه سکوریت برنز8 میل800هزار تومان800 هزار تومان800 هزار تومان
شیشه سکوریت ساینا8 میل700 هزار تومان850 هزار تومان850 هزار تومان

 

معرفی و تاریخچه شیشه سکوریت

گروه صنعتی یاشیل با تولید و فروش و پیشرفت روز افزون خود در صنعت شیشه توانسته به یکی از شرکتهای معتبر در این صنعت تبدیل شود .
شیشه های سکوریت امروزه نقش بسیار مهم و جدایی ناپذیر در صنعت ساختمان سازی شده است . همانطور که از اسمش معلومه این مدل شیشه  با شیشه معمولی مصرف شده در ساختمان سازی های قدیمی کاملا متفاوت میباشد

فرآیند سکوریت سازی شیشه خام

در ابتدا باید شیشه را به اندازه دلخواه برش زد ، سپس شیشه را بررسی میکنند که اگر نقصی در شیشه هست که ممکن است در مرحله خنک کردن شیشه باعث ایجاد شکستگی شود این لبه های و ترک های ریز بوسیله ماسه سایش داده میشوند تا شیشه کاملا صاف باشد و فرایند سکوریت سازی بدون نقص انجام شود.
پس از این مرحله شیشه در کوره ای مخصوص قرار میگیرد که دمای آن بین ۶۰۰ تا ۶۲۰ درجه سانتیگراد است ، پس از اینکه شیشه کاملا گرم شد مرحله بعدی که خنک کردن شیشه است انجام میشود . در این مرحله شیشه را با فشار بالا سرد میکنند ، که آن را با نام خاموش کردن میشناسند ، این مرحله چند ثانیه بیشتر طول نمیکشد ، در زمان خنک کردن شیشه سطح بیرونی بسیار سریعتر از سطح میانی آن خنک میشود . پس از سرد شدن مرکز ، شیشه را از محفظه خنک سازی بیرون می آورند ، این عمل باعث میشود فشار در مرکز شیشه باقی بماند و سطح بیرونی شیشه سخت تر شود که این عامل باعث استحکام بیشتر شیشه های سکوریت میشود .
یکی دیگر از روش های ساخت این نوع شیشه ، خنثی سازی شیمیایی است که در آن مواد شیمیایی مختلف برای ایجاد فشرده سازی ، یون ها را روی سطح شیشه تبادل میکنند . اما از آنجا که این روش در مقایسه با روش معمول که ذکر شد از هزینه بسیار بالاتری برخوردار است ، در تولید شیشه سکوریت از آن استفاده نمیشود . به طور کلی فرایند تولید شیشه های سکوریت به شرح زیر می باشد:
عملیات حرارت دادن: عملیاتی که برای خمیر شدن شیشه لازم است گرمای بالای ۷۰۰ درجه سانتی گراد می‌باشد. شیشه به صورت جام بع از وارد شدن به کارخانه و بعد از برش در ابعاد مختلف وارد آماده حمل به کوره شده و دمای  ۷۰۰ درجه سانتی گراد را به تمامی سطوح شیشه به صورت یکسان وارد شده و شیشه را به صورت نرم و خمیر شکل در میاد .
عملیات سرد سازی شیشه : شیشه بعد از مرحله حرارت دادن یا همان کوره رفتن به سرعت بعد از دمیدن هوا به هر دو طرف شیشه سرد میشود و حالت محکم و سفت به خود میگیرد.بعد از این مرحله استحکام شیشه به بیش از ۵ برابر شیشه خام یا همان (شیشه معمولی قبل از وارد شده به کوره) خواهد رسید.

نکته قابل توجه : تمامی عملیات اعم از برش ها و سوراخ کاری ها و جاسازی ها روی شیشه باید قبل از مراحل سکوریت سازی باشد .

خرید شیشه سکوریت
شیشه سکوریت

مزایای استفاده از شیشه سکوریت (شیشه نشکن)

۱-بعد از عملیات سکوریت سازی شیشه ، شیشه سکوریت نسبت به شیشه خام ۵ برابر مقاوم بوده و به راحتی شکسته نمیشود .
۲-بعد از شکسته شدن شیشه ، شیشه های سکوریت به تیکه های کوچک تقسیم شود و این امر باعث شده تا آسیب های ناشی از شکست شیشه به حداقل برسد .

نکته : در صنعت ساختمان سازی در مکانهایی که امکان شکست شیشه بسیار بالا وجود دارد حتما باید از شیشه سکوریت استفاده کنند .

تفاوت شیشه معمولی با شیشه سکوریت چیست ؟

شیشه های سکوریت نسبت به شیشه معمولی از استحکام و امنیت بیشتری برخوردار می باشند؛ بخاطر همین در شیشه اتومبیل ها از آن استفاده می کنند . این نوع شیشه، استحکامی بیش از چهار برابر نسبت به شیشه معمولی دارد  و در هنگام خورد شدن به ذرات ریز غیر برنده تبدیل می شوند ولی شیشه معمولی اگر در اثر حادثه ای بشکند به تکه های بزرگ و بسیار برنده و خطرناکی تبدیل میشود. در صفحه مونیتور کامپیوتر و موبایل و در بعضی دربها مثل درب گاز آشپزخانه و درب مایکروفر و شیشه آکواریوم ها از شیشه های سکوریت استفاده می شود . شیشه های سکوریت بیش از سه برابر شیشه معمولی در مقابل گرما و شوک مقاوم تر می باشند. در این نوع شیشه، بعد از آماده شدن قابلیت برش و سوراخ کردن در آن وجود ندارد ولی شیشه معمولی این قابلیت را دارا میباشد . قیمت این شیشه بالاتر از شیشه معمولی است .شیشه های سکوریت بخاطر مستحکم بودنشان در برابر اشعه  یو وی ( خورشید ) مقاوم هستند .در کل باید گفت شیشه های سکوریت نسبت به شیشه معمولی در برابر ضربه و حرارت و رطوبت و فشار بسیار مقاوم تر است و و دوام بیشتر و عمر طولانی تری دارند.

وزن شیشه سکوریت :  اولا اینکه وزن شیشه به ابعاد شیشه و دوما، به چند جداره بودن و ضخامت آن بستگی دارد . روش محاسبه وزن آن به این شکل است که مساحت شیشه را در ضخامت ( به میلی متر ) در وزن کل شیشه ( به کیلو گرم ) ضرب میکنند .

مشاوران ما در یاشیل در در زمینه شیشه سکوریت با داشتن تجربه و دانش کافی، شما را در هرزمینه ای راهنمایی می کنند برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام مشاوره رایگان، با ما تماس بگیرید.

ایمنی شیشه سکوریت 

امروزه استفاده از شیشه در بیشتر مکانها بسیار باب شده است پس بنابر این برای اینکه مشکلی برای کسی پیش نیاید در اثر شکسته شدن ناگهانی شیشه باید تدابیر امنیتی بیشتری برای ساخت شیشه در نظر گرفته شود  شیشه های سکوریت جز معدود شیشه هایی است که از امنیت و ایمنی بالایی برخوردار است .

امنیت و ایمنی شیشه های سکوریت پنج برابر بیشتر از شیشه های معمولی است .شیشه های سکوریت اگر در اثر حادثه ای شکسته شوند به قطعه های کوچکی تبدیل می شوند که این قطعات کوچک بخاطر فرایند در ساختشان اصلا برنده و تیز نیستند و حالتی صیقلی و  غیر برنده دارند . بخاطر همین در صنایع خودرو سازی بخاطر بوجود آوردن ایمنی در اتومبیل ها در قسمت شیشه های جلو و عقب  شیشه سکوریت کار گذاشته  می شود  همچنین در صنعت ساختمان سازی نیز برای قسمت دربهای ورودی پله ها و راه پله ها یی که برای زیبایی و مدرنیته بودن می خواهند از  شیشه استفاده کنند از شیشه های سکوریت بخاطر امنیت بالای آن استفاده می شود .

 مقاومت شیشه سکوریت چقدر است ؟

مقاومت مکانیکی شیشه های سکوریت پنج برابر بیشتر از شیشه های معمولی است و جلوی ضربه های شدید و ناگهانی را می گیرد و علت مقاومت این مدل شیشه ها بخاطر شوک دمایی است که در کوره به آنها داده می شود .منظور از مقاوت شیشه این است که باید توانایی تحمل وزن زیادی را داشته باشند چون از این

 شیشه ها ممکن است برای ساخت پله و دیواره راه پله به جای نرده های فلزی استفاده شود همچنین به عنوان در و پنجره ممکن است استفاده شود و یا در صنایع منزل برای ساخت ظروف آشپزخانه و هود اجاق گازیا طبقات یخچال و شیشه جلو گاز و مایکروفراستفاده میشود پس به همین منظور باید بس

یار مقاوم ساخته شوند تا در برابر ضربه و وزن سنگین و همچنین تحمل سرما و گرما تحمل بالایی را داشته باشدو نشکند.

شیشه سکوریت چگونه برش داده می شود؟

اگر ابزار ها و دستگاه های لازم  برای برش را داشته باشید می توانید به راحتی شیشه را برش بدهید نام دستگاه برش شیشه سکوریت سی ان سی  می باشد  که این دستگاه با ظرافت خاصی  کار برش را انجام می دهند  با این دستگاه می توان شیشه را با هر ابعاد و به  هر اندازه ای که بخواهید برش دهید و همچنین می توانید به اشکال مختلف ان را برش بزنید البته باید دقت داشته باشید هر گونه عملیات برش و مدل دادن و سوراخ کردن وهر اقدام دیگری که می خواهید روی شیشه انجام دهید باید قبل از سکوریت کردن وحرارت دادن به شیشه باشد  چون بعد از سکوریت شدن شیشه هیچ گونه برشی نمیتوان به آنها داد.در ب

رش شیشه های سکوریت از نقشه هایی استفاده میشود که از قبل با کامپیوتر طراحی شده اند.

از ابزار اصلی برای برش شیشه های سکوریت می توان به الماس اشاره  کرد ا

لبته ابزارهای بزرگ و اتوماتیک دیگری نیز وجود دارد ولی باز هم ابزار اصلی آنها هم همان الماس است این شی ظریف و حساس بدون اینکه به خودش آسیبی برساند  براحتی شیشه را برش می دهد  دستگاه برش این شیشه دارای یک میز برش تمام اتوماتیک و دستگاه سی ان سی  یا دستگاه  برش با آب می باشد .مرحله اول ابتدا سطح شیشه را باید تمیز کرد تا برش به بهترین نحو انجام شود،مرحله دوم گرم کردن شیشه است گرم کردن باعث میشود شیشه کمی  منعطف شود تا هنگام برش دادن خرد نشود مرحله بعد قرار دادن شیشه روی یک سطح صاف است تا از آسیب به آن جلوگیری شود.حالا در این قسمت شیشه برش داده میشود بعد از برش نیاز است تا لبه های آن صاف و صیقلی شود .این آخرین مرحله بود و شیشه آماده استفاده است.

موارد استفاده شیشه سکوریت 

شیشه سکوریت بخاطر ایمنی و استحکامی که دارد در موارد زیر کاربرد زیادی دارد .
استفاده آن در لوازم منزل  در ساخت ظروف پیرکس – شیشه درب مایکروفر – شیشه های داخل یخچال
استفاده آن در صنعت خودرو سازی ، شیشه های اتومبیل ها تماما ازاین جنس شیشه است
استفاده آن در صنایع ساختمانی به عنوان درب و پنجره و نرده های شیشه ای و پارتیشن های شیشه ای اداری و نماهای شیشه ای کرتین وال و نماهای شیشه ای اسپایدر مورد استفاده قرار می گیرد.

شیشه سکوریت دودبند

  شیشه دودبند همانطور که از اسمش پیداست در ساختمان های مسکونی و یا اداری برای جلوگیری از ورود دود در زمان وقوع حریق به طبقات میشود . مصرف شیشه سکوریت امروزه در صنعت ساختمان بیشتر دیده میشود .

شیشه لمینت (ضد گلوله) :

از این محصول برای مکانهای که از نظر امنیتی از حساسیت های بالایی بر

خوردار هستند مورد استفاده قرار میگیرند . مانند: شیشه های صرافی ها یا نرده های شیشه ای

شیشه دوجداره :

این نوع شیشه ها بیشتر در صنعت درب و پنجره دوجداره استفاده میشود .

شیشه بالکن :

این نوع محصول برای مکانهای که میخواهند در مواقعی  فضایی را جدا کنند بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند . به این نوع محصول شیشه متحرک یا شیشه بالکن نیز گفته میشود .

شیشه پارتیشن 

این محصول بیشتر برای جدا سازی فضاهای اداری در ادارات یا سازمانها یا بانکها مورد استفاده میگیرد برای استفاده از این شیشه ها نیاز به یراق آلات شیشه میباشد.

ابعاد شیشه های سکوریت

کارخانه های تولید شیشه با بهره گیری از تکنولوژی های روز دنیا قادر به تولید انواع شیشه های سکوریت تخت به ابعاد حداکثر ۴۱۰۰*۲۴۴۰ میلیمتر در ضخامتهای ۴ تا ۲۰ میل می باشد .بیشترین سایز واحد ۴۸۰۰ * ۲۴۰۰ mm کمترین سایز واحد ۲۵۰ * ۲۵۰ mm بیشترین ضخامت واحد ۲۰ mm کمترین ضخامت واحد ۴ میباشد.

عوامل موثر در قیمت شیشه سکوریت

قیمت شیشه ها بر اساس شرکت تولید کننده مشخص و وارد بازار میشود اما شاید این سوال مطرح باشد که نحوه محاسبه قیمت بر چه اساسی است؟ محاسبه قیمت شیشه ها بر اساس اندازه و وزن کار صورت میگیرد. چند نکته در محاسبه قیمت شیشه های سکوریت وجود دارد که در این قسمت آن ها را بررسی میکنیم . نکته اول نوع شیشه است که قرار است استفاده شود :

شیشه سکوریت فلوت
شیشه سکوریت سوپرکلییر
شیشه سکوریت مات (شیشه ساتینا) 

با توجه به تفاوت قیمت در انواع شیشه های سکوریت ، قیمت تمام شدهبرای کاربر بر اساس نوع انتخاب تغییر خواهد کرد.
نکته دوم ضخامت شیشه ای است که باید نصب شود ، هرچه ضخامت شیشه بیشتر باشد قیمت تمام شده بیشتر خواهد شد . انتخاب ضخامت شیشه پس از بررسی محل مورد نظر توسط کارشناسان این امر به شما پیشنهاد خواهد شد .


نکته سوم محلی است که باید شیشه در آن نصب شود ، توجه به این نکته که چه میزانی از فشار باید توسط شیشه تحمل شود تا ضخامت شیشه انتخاب شود ، مساحت محل مورد نظر ، نوع کاربری محل مورد نظر ، برای مثال نوع و ضخامت شیشه مورد استفاده در درب منزل مسکونی با ویترین مغازه تفاوت خواهد داشت که در نتیجه موجب تفاوت قیمت خواهد شد .
نکته بعدی یراق آلاتی است که در برای نصب شیشه مورد استفاده قرار میگیرد که با توجه به مساحت محل نصب و کیفیت یراق آلات قیمت تمام شده شیشه تغییر خواهد کرد.
لازم به ذکر است که تفاوت در رنگ شیشه ممکن است در قیمت تمام شده آن تاثیر گذار باشد .

با توجه به نکاتی که ذکر شد ، شیشه های سکوریت با توجه به استحکام و امنیت بیشتر ، برای محل هایی مانند مغازه ها ، درب های ورودی منزل ، محل هایی که تردد در آن ها زیاد است و یا احتمال ضربه خوردن به شیشه در آن بیشتر است بسیار مناسب میباشد . زیرا در این مکان ها احتمال شکستن شیشه معمولی بسیار زیاد است و در صورت شکستن شیشه ، هم هزینه خرید مجدد شیشه و هم هزینه نصب به کاربر تحمیل خواهد شد.

شیشه سکوریت چه انواعی دارد و کاربردش چیست؟

شیشه های دودبند، لمینت، دوجداره، بالکن، شیشه پارتیشن از جمله انواع شیشه سکوریت است. این شیشه در ظروف پیرکس، شیشه درب مایکروفر، شیشه داخل یخچال، شیشه اتومبیل، و در صنایع ساختمانی در بخش های درب و پنجره کاربرد دارد. مقاومت این نوع شیشه 5 برابر  شیشه های معمولی است و علت آن شوک دمایی است که در کوره به آن داده می شود.

×