درب اتوماتیک تلسکوپی

درب اتوماتیک تلسکوپی| خریدی آسان و قیمت مناسب

درب‌ اتوماتیک که چند دهه‌ای می‌شود در مکان‌ها مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند، دارای انواع مختلفی هستند. یکی از انواع آن، درب اتوماتیک تلسکوپی است. در این مقاله قصد داریم به معرفی این مدل از درب‌های اتوماتیک بپردازیم.

درب اتوماتیک تلسکوپی چیست؟

درب اتوماتیک تلسکوپی نوعی از درب برقی است که برای باز و بسته شدن، لنگه‌های این درب بر روی یکدیگر حرکت می‌کنند. سرعت لت دوم این درب تقریبا نصف لت اول است و با سرعت مناسب و به صورت هماهنگ باز و بسته می‌شود و به سمت دیوار یا لت ثابت حرکت می‌کند. این درب به طور معمول از 2 یا 4 لت تشکیل شده است و حرکت آن‌ها به شکلی است که در امتداد یکدیگر می‌لغزند و در نهایت در حالتی که درب باز است لت‌ها به یک سمت و در پشت لتی که ثابت است قرار می‌گیرند. این نوع درب نسبت به مدل‌های دیگر درب اتوماتیک مقدار بیشتری باز می‌شود و فضای بیشتری برای عبور مرور فراهم می‌کند.

درب اتوماتیک تلسکوپی چهار لنگه 

نوعی درب اتوماتیک است که از چهار لنگه درب مجزا تشکیل شده است. این نوع درب به دلیل عرض زیاد، برای ورودی‌های بزرگ و باشکوه مانند هتل‌ها، رستوران‌ها، مراکز تجاری و ادارات دولتی مناسب است.

مزایای استفاده از درب اتوماتیک چهار لنگه

  • ورودی عریض و باشکوه: درب اتوماتیک چهار لنگه به دلیل عرض زیاد، ورودی عریض و باشکوهی را برای مکان شما ایجاد می‌کند.
  • عبور و مرور آسان: درب اتوماتیک چهار لنگه به دلیل عرض زیاد، عبور و مرور افراد و وسایل را آسان می‌کند.
  • جلوگیری از اتلاف انرژی: درب اتوماتیک چهار لنگه با باز و بسته شدن اتوماتیک، به جلوگیری از اتلاف انرژی گرمایشی و سرمایشی کمک می‌کند.
  • امنیت بالا: درب اتوماتیک چهار لنگه به دلیل مجهز بودن به سیستم‌های امنیتی، از ورود افراد غیرمجاز به مکان شما جلوگیری می‌کند.
  •  زیبایی و جذابیت: درب اتوماتیک چهار لنگه به دلیل طراحی مدرن و زیبا، به زیبایی و جذابیت مکان شما می‌افزاید.

معرفی انواع درب اتوماتیک تلسکوپی

درب اتوماتیک تلسکوپی بر اساس تعداد لت‌ها و نوع متریال استفاده شده در آن به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند. در این بخش به معرفی انواع درب برقی تلسکوپی می‌پردازیم.

  • درب تلسکوپی با 2 لت متحرک: این نوع درب 2 لت متحرک دارد و بسته به مکانی که نصب می‌شود هر دو درب به سمت راست یا هر دو به سمت چپ حرکت می‌کنند.
  • درب اتوماتیک تلسکوپی با 4 لت متحرک: این مدل درب به صورت دو طرفه باز می‌شود. یعنی دو لت به سمت راست و دو لت دیگر به سمت چپ باز می‌شوند. موردی که در مورد این درب وجود دارد این است که در طرفین درب باید فضای کافی برای قرار گرفتن دو لنگه درب وجود داشته باشد.
  • درب برقی تلسکوپی با 3 لت شیشه ای: این مدل درب از یک لت ثابت و دو لت متحرک تشکیل شده است. در این مدل هم هر دو لت متحرک هماهنگ با یکدیگر باز و بسته می‌شوند و بر روی لت ثابت قرار می‌گیرند.
  • درب برقی تلسکوپی 6 لتی: این مدل درب نیز دارای 2 لنگه ثابت و 4 لنگه متحرک است. نحوه باز و بسته شدن این درب به این صورت است که 2 لنگه درب متحرک سمت راست هماهنگ با هم باز می‌شوند و روی لنگه درب‌ها ثابت قرار می‌گیرد و دو لت متحرک سمت چپ نیز در طرف مقابل حرکت می‌کند.

درب اتوماتیک تلسکوپی در چه مکان‌هایی کاربرد دارد؟

این مدل درب به طور کلی برای مکان‌هایی که عرض ورودی آن‌ها کم است و فقط از یک جهت برای جابجایی فضا دارد به کار می‌رود. از این نوع درب معمولا در مراکز درمانی و بیمارستان‌ها، اماکن تجاری و یا لابی ساختمان‌های مسکونی استفاده می‌شود. برای مکان‌هایی که عروض ورودی آن‌ها محدود است بهتر است که از درب اتوماتیک تلسکوپی با 2 لت یا 4 لت استفاده شود.

از درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی برای مکان‌هایی مانند بانک‌ها که نیاز به کنترل عبور و مرور دارد استفاده می‌شود. به این ترتیب که این درب را می‌توان به سیستم تشخیص چهره یا اثر انگشت مجهز کرد و یا اینکه با تعبیه دستگاهی که کارت شناسایی را می‌خواند، عبور مرور افراد از درب را کنترل کرد.

درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی و کشویی چه تفاوتی با یکدیگر دارند؟

از نظر ظاهری درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی و درب اتوماتیک کشویی اسلایدینگ شبیه به هم هستند. حتی از نظر کارکرد نیز این دو نوع درب اتوماتیک در یک خط صاف و در محور ایکس به سمت چب و راست حرکت می‌کند.
اما وقتی با دقت بیشتری این دو نوع درب را بررسی کنید متوجه می‌شوید که دو لت درب اتوماتیک تلسکوپی با یکدیگر و به یک سمت حرکت می‌کنند. اما در درب کشویی این مدل خلاف جهت یکدیگر هستند.

در درب مدل تلسکوپی با توجه به اینکه دو لنگه درب همسو با یکدیگر حرکت می‌کنند، باید از ریل مکانیکی دوتایی یا دوبل استفاده کرد. نوع موتور و برد استفاده شده در این درب با آنچه در درب اتوماتیک اسلایدینگ به کار رفته است تفاوت دارد و از نوعی است که بتواند  درب مدل تلسکوپی را حمایت کند.

درب شیشه ای تلسکوپی

نحوه کارکرد درب برقی تلسکوپی چگونه است؟

در مدل درب تلسکوپی که دارای 2 لت متحرک است، لت اول برای اینکه به لت متحرک دیگر درب برسد با سرعت زیادی حرکت می‌کند. بعد از اینکه هر دو لت روی یکدیگر قرار گرفتن با هم دیگر حرکت می‌کنند و باز می‌شوند تا روی دیوار قرار بگیرد و باز شود.

در مدل‌هایی که دارای 3 لت هستند، لت سوم ثابت است و دولت دیگری که متحرک هستند روی آن باز می‌شوند. مدل دیگری از درب‌های اتوماتیک هستند که به آن درب اتوماتیک نیمه تلسکوپی می‌گویند. این درب به صورت دو لت یا سه لت ساخته می‌شود. یکی از لنگه‌های این درب به صورت کندرو و یکی دیگر از لنگه‌های این درب به صورت تندرو است.

درب اتوماتیک تلسکوپی دارای این قابلیت است که در حالت تمام باز قرار بگیرد برای مواقعی که نیاز نیست درب باز و بسته شود. یا اینکه به طور کامل قفل شود. همچنین قرار دادن درب در حالت نیمه باز، اتوماتیک و باز شدن به صورت یک طرفه ممکن است. البته این حالت‌های باز و بسته شدن درب مخصوص این نوع درب‌ها نیست و همه درب‌های اتوماتیک قابلیت این نوع تنظیمات را دارند.

در حالتی که درب به طور کامل باز است تا وقتی که در قسمت تنظیمات درب به آن فرمان دیگری داده نشود، درب کاملا برای رفت و آمد افراد باز می‌ماند. این حالت برای مکان‌هایی مناسب است که جمعیت زیادی در حال رفت و آمد هستند و یا برای زمان‌هایی که نیاز است هوای داخل ساختمان تهویه شود. و در مقابل در مکان‌هایی که نیاز به امنیت است و یا اینکه بخواهند برای مدتی عبور و مرور را متوقف کنند، درب را در حالت قفل قرار می‌دهند.

حالت نیمه باز برای مواقعی مانند فصول سرد سال که نیاز است انرژی کمتری هدر رود مناسب است. در این حالت درب به میزان کمتری باز می‌شود. حالت اتوماتیک هم همان حالت عادی درب‌های اتوماتیک است که در زمان عبور و مرور به کمک چشم الکترونیکی که روی درب تعبیه شده است باز و بسته می‌شود. حالتی که به صورت یک طرفه باز می‌شود را احتمالا در فروشگاه‌ها دیده اید. این حالت برای نظم دهی به محیط و اینکه افراد تنها از یک در وارد و از یک در خارج شوند مناسب است.

برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر در مورد درب اتوماتیک تلسکوپی می‌توانید با مشاوران ما در یاشیل در تماس حاصل فرمایید.

ورودی ساختمان ها

  1. درب تلسکوپی
  2. درب اتوماتیک گرد
  3. درب اتوماتیک گردان
  4.  درب اتوماتیک بیمارستانی
  5. درب اتوماتیک تاشو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

×